Skip to main content

Medior Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling

Medior Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling.

Doorgroeimogelijkheden

Vakgroep met specialisten in gebiedsontwikkeling

Kennisontwikkeling

Draai mee in de mooiste projecten in gebiedsontwikkeling, bijt je vast in de meest uitdagende situaties en werk toe naar een oplossing of product. Zet jouw kennis en ervaring in bij de interessante projecten en opdrachten van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling. Is deze uitdagende functie waarin jij adviseert, creëert en vertegenwoordigt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Medior Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling
Als Medior Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling mag jij jouw kennis en ervaring inzetten bij de meest uiteenlopende projecten en opdrachten. Hier komt jouw kennis van grondzaken en beleidsinstrumenten, verbintenissenrecht en contractering, of planologische procedures regelmatig van pas. Van anterieure overeenkomsten, onteigeningen, Wvg tot bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Je weet misschien nog niet op alle vlakken van de hoed en de rand maar hebt rugdekking van je collega’s bij Metafoor. Je adviseert gemeenten en ontwikkelaars, vertegenwoordigt opdrachtgevers en voert onderzoeken uit. Dit alles doe jij vanuit ons nieuwe kantoor in Almere, vanuit huis of bij de klant. Kijk jij al uit naar de kennisdeling binnen Metafoor en het gezellig samenkomen tijdens ons maandelijkse vakgroepoverleg? Dan is deze functie iets voor jou.

Wat breng je mee als Medior Juridisch Adviseur Gebiedsontwikkeling?
Naast persoonlijke ontwikkeling heb jij ook interesse voor gebiedsontwikkeling en alle juridische vraagstukken die daarbij horen. Je werkt gemakkelijk samen met senior collega’s en weet hoe je meters moet maken. Daarnaast beschik jij over:

  • HBO of WO diploma zoals Rechten (voor privaat- en/of publiekrecht), Planologie, Geografie of Ruimtelijke Ordening (voor publiekrecht);
  • Interesse in gebiedsontwikkeling en daarbij behorende juridische vraagstukken;
  • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Een oplossingsgerichte en collegiale houding;
  • Kennis van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, milieurecht, bouwrecht en staatsrecht (pré).

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?
Een dynamische functie voor minimaal 32 uur met opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. En het salaris, daar komen we zeker uit. Ook kan je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, 29 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een leaseauto verwachten. Jij maakt straks deel uit van ons groeiende topteam van juridisch adviseurs: een groep met ervaring en kennis over wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 06-82088443. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. Alexander Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties