Skip to main content

Starters

Intresse in gebiedsontwikkeling, en op zoek naar een vliegende start van je carrière? Zoek dan niet verder!

Deze pagina is speciaal gemaakt voor alle toekomstige junioren van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling.

Contact opnemen?

Start bij hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling!

 

Als starter bij Metafoor leer je vanuit verschillende standpunten het gehele proces van gebiedsontwikkeling kennen. Door de samenwerking met experts binnen het vakgebied en het doen van verschillende opdrachten heb je een brede basis om je carrière op te bouwen.

Bekijk onze vacatures speciaal voor starters.

Passie voor je vak, ambitie én de wil om elke dag een beetje beter te worden in wat je doet. Beschik jij over deze kwaliteiten en toewijding, dan bestaat er een grote kans dat jouw manier van denken past bij onze bedrijfscultuur.

 

Zie hier een overzicht van onze huidige vacatures:

Bekijk alle vacaturesStuur een open sollicitatie

Wat doen wij?

Wij zijn hét landelijk opererend advies- en detacheringsbureau voor gebiedsontwikkeling! Sinds de oprichting in 1995 hebben wij een groot aantal gemeenten, woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij hun vragen omtrent planeconomie, project- en procesmanagement en publiek- en privaatrecht.

Metafoor levert kwalitatief hoogwaardige en kennisintensieve ondersteuning op maat door middel van advisering, detachering en onderzoek. We hebben al vele overheden, woningbouwcorporaties en private partijen geadviseerd bij hun vragen. Benieuwd naar wat voor soort afwisselende en uitdagende projecten jij onderdeel kan gaan uitmaken? Neem HIER een kijkje naar een van onze projecten!

 

Wat wij kunnen doen voor jou?

Jouw ontwikkeling, zowel inhoudelijk als persoonlijk, vinden wij zeer belangrijk! Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten maken we een individueel plan om je ontwikkeling te stimuleren.  Naar mate je meer ervaring opdoet, ontvouwt jouw carrièrepad zich vanzelf!

Naast de inhoudelijke ontwikkeling is er bij Metafoor voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je een senior adviseur/coach aan wie je al je vragen kunt voorleggen, kun je jaarlijks zelf beslissen hoe je verder wilt groeien (bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen) en is er het Management Trainee Programma, waarin je een grote hoeveelheid basisvaardigheden en nuttige kennis opdoet om je professionele leven een kickstart te geven. Competenties waar je heel je leven wat aan hebt!

Onze junioren

Hier kan je kennismaken met de junioren en hun beleving die werkzaam zijn voor Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling.

Joost Beerens

Junior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Amber den Otter

Junior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Thomas Vroom

Junior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Bas de Groot

Junior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Ingrid Sinnige

Junior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling

Onze expertise

Planeconomie

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is het grootste planeconomisch adviesbureau van Nederland. We hebben ervaring in ieder soort project op lokaal en regionaal niveau.

Project – procesmanagement gebiedsontwikkeling

Wij begeleiden de meest uiteenlopende gebiedsontwikkelingsprojecten met gedegen kennis van inhoudelijke, financiële en juridische aspecten.

Ruimtelijk juridisch advies

Onze juristen hebben kennis van zowel juridische aspecten als van de financiële en procesmatige aspecten bij ruimtelijke ontwikkeling. Wij trachten een juridisch advies te geven dat rekening houdt met financiële en procesmatige randvoorwaarden.

GrexManager

GrexManager van Metafoor is een zeer flexibel en toegankelijk systeem voor de opzet, actualisatie en het beheer van grondexploitaties. GrexManager geeft onze klanten snel een accuraat beeld van het financiële resultaat van uw grondexploitaties en exploitatieplannen.

Opleidingen en trainingen

Wij delen graag onze kennis en kunde met (toekomstige) vakgenoten en hebben met verschillende opleidingsinstituten in Nederland de handen ineengeslagen om cursussen en opleidingen te verzorgen op zowel juridisch als planeconomisch vlak.

Rekenkameronderzoek en beleidsevaluatie

In samenspraak met een rekenkamer(commissie) wordt een plan van aanpak opgesteld waarin de aanleiding, doelstelling, afbakening van het onderwerp en formulering van de onderzoeksvragen nader worden uitgewerkt.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties