Skip to main content

Junior (financieel) adviseur gebiedsontwikkeling

Junior (financieel) adviseur gebiedsontwikkeling.

Meewerken aan toonaangevende projecten

Auto van de zaak

Mooie start of vervolg van je carriere

Heb jij (bijna) je Master in bijvoorbeeld Geografie, Planologie of Economie op zak? En/of heb je interesse in gebiedsontwikkeling? Pak dan deze unieke kans en leer alle kneepjes van het vak!

Wat jij gaat doen
Als junior financieel adviseur gebiedsontwikkeling leer jij snel wat het vak van financieel advies omtrent gebiedsontwikkeling écht inhoudt. Er is een directe link met de functie van planeconoom, alleen de term kennen veel minder mensen!
Jij wordt betrokken bij alle fases van een project. Je ondersteunt de (Senior) Planeconoom en houdt je naast planeconomie ook bezig met financieel-economische adviesrapporten en onderzoeken. Jouw kennis mag je dus uitoefenen in verschillende velden en voor verschillende klanten; van gemeenten en overheden tot private partijen. Zo is geen dag hetzelfde en leer je steeds een beetje meer over jouw vak. Je werkt in zowel adviesopdrachten als detacheringen samen met andere leergierige junioren (en senioren) van ons bureau voor zowel gemeenten, provincies als marktpartijen.

Wat breng je mee?
De kennis die jij hebt opgedaan bij je masteropleiding komt hier goed van pas. Je doorgrondt snel een nieuw project en denkt resultaat- en oplossingsgericht. Jouw vlotte pen en goede mondelinge vaardigheden maken het gemakkelijker voor jou om risico’s te formuleren en om op een professionele manier met opdrachtgevers te communiceren. Jij bedenkt ook moeiteloos alternatieven, bent betrouwbaar en blijft altijd klantgericht en nauwkeurig; ook onder druk. Verder:

 • Beschik jij over academisch werk- en denkniveau, idealiter opgedaan bij de masteropleiding Geografie, Planologie of Economie;
 • Heb je affiniteit met ruimtelijke ordening of gebiedsontwikkeling;
 • Heb je affiniteit met advieswerk;
 • Ben je leergierig en heb je veel zin om het vak te leren, o.a. door middel van:
  • De Opleiding Planeconomie;
  • Onze eigen Casus Zavelterveld;
  • Het overzichtelijke Inwerktraject, zodat je weet wat je morgen gaat doen;
  • Samenwerken onder de vleugels van senior adviseurs;
  • Een kans op deelname aan het Management Trainee Programma.

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?

Het salaris, daar komen we zeker uit. Jij weet wat je waard bent, grote kans dat wij daarin mee gaan. Verder zorgen wij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden perfect in orde zijn. En heb je al nagedacht welke leaseauto je kiest? Vakinhoudelijk geven we je de kans om te groeien met onze opleidingen en cursussen. Jij maakt straks deel uit van ons topteam van planeconomen: een groep met ervaring en kennis over planeconomie in overvloed.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit. Via ons systeem GrexManager worden grondexploitaties opgesteld en beheerd en creëren we alle mogelijke analyses om passende ondersteuning te bieden.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 06-82088443. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. Alexander Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties