Skip to main content

Internship Gebiedsontwikkeling

Internship Gebiedsontwikkeling.

Onderzoeksgerichte uitdaging

Meewerken aan echte opdrachten in gebiedsontwikkeling

2 tot 6 maanden, in overleg

In een afrondende fase van je masterstudie of ben jij al op zoek naar die vliegende start van je carrière? Draai mee bij Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling, solliciteer op een internship in het vakgebied Gebiedsontwikkeling!

Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling is hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling. In Nederland dragen wij ons steentje bij aan de gebouwde omgeving en jij kunt daar onderdeel van uitmaken. Misschien is een rol als projectleider of planeconoom wat voor jou, of heb je andere plannen? Om je keuze te bepalen bieden wij jou een internship voor vier maanden aan. Je houdt je bezig met onderzoeken naar diverse actuele onderwerpen in gebiedsontwikkeling, bijvoorbeeld de effectiviteit van recent landelijk beleid of een analyse naar de ontwikkeling van een specifieke deelmarkt. Je krijgt toegang tot onze systemen en graag werken we samen toe naar een mooi onderzoeksrapport en publicatie! Tegelijkertijd werk je mee aan de mooie opdrachten van Metafoor! Je krijgt een vergoeding van E 700,- per maand op basis van fulltime en kunt werken vanuit ons nieuwe kantoor in Almere.

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Als het van beiden kanten goed bevalt nodigen we je graag uit om bij Metafoor in dienst te treden. Is dit wat voor jou? Solliciteer dan voor een internship via werkenbij@metafoor.nl onder vermeldingen van je naam, motivatiebrief en CV. Weet jij al wat je wilt, of is het fijn om even te sparren over de functie? Bel dan ook gerust met Alexander Joordens via 06-82088443.

Het is ook mogelijk om een afstudeeronderzoek te doen bij Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling, neem daarvoor ook gerust contact met ons op.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties