Skip to main content

Junior Planeconoom

Junior Planeconoom.

Vliegende start van je carrière

De uitdagende wereld van gebiedsontwikkeling

Auto van de zaak

Heb jij je Master in Geografie, Planologie of Economie op zak? En/of heb je interesse in gebiedsontwikkeling? Pak dan deze unieke kans en leer alle kneepjes van het vak als Junior Planeconoom!

Wat jij gaat doen als Junior Planeconoom
Als Junior Planeconoom leer jij snel wat het vak van Planeconoom écht inhoudt. Jij wordt namelijk betrokken bij alle fases van een project. Je ondersteunt de (Senior) Planeconoom en houdt je naast planeconomie ook bezig met financieel-economische adviesrapporten. Jouw kennis mag je dus uitoefenen in verschillende velden en voor verschillende klanten; van gemeenten en overheden tot private partijen. Zo is geen dag hetzelfde en leer je steeds een beetje meer over jouw vak. Je werkt in zowel adviesopdrachten als detacheringen samen met andere leergierige junioren (en senioren) van ons bureau.

Wat breng je mee?
De kennis die jij hebt opgedaan bij je masteropleiding komt hier goed van pas. Je doorgrondt snel een nieuw project en denkt resultaat- en oplossingsgericht. Jouw vlotte pen en goede mondelinge vaardigheden maken het gemakkelijker voor jou om risico’s te formuleren en om op een professionele manier met opdrachtgevers te communiceren. Jij bedenkt ook moeiteloos alternatieven, bent betrouwbaar en blijft altijd klantgericht en nauwkeurig; ook onder druk. Verder:

 • Beschik jij over academisch werk- en denkniveau, idealiter opgedaan bij de masteropleiding Geografie, Planologie of Economie;
 • Weet je van alles over ruimtelijke ordening en heb je affiniteit met rekenen;
 • Beschik je over actuele kennis van wet- en regelgeving;
 • Ben je leergierig en heb je veel zin om het vak te leren, o.a. door middel van:
  • De Opleiding Planeconomie;
  • Onze eigen Casus Zavelterveld;
  • Het overzichtelijke Inwerktraject, zodat je weet wat je morgen gaat doen;
  • Samenwerken onder de vleugels van senior adviseurs;
  • Een kans op deelname aan het Management Trainee Programma.

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een sterke start van je carrière. En het salaris, daar komen we zeker uit. Als jij je goed ontwikkeld, dan ontwikkeld jouw salaris zich stevig met je mee! Verder zorgen wij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden perfect in orde zijn. Vakinhoudelijk geven we je de kans om te groeien met onze opleidingen en cursussen. Jij maakt straks deel uit van ons topteam van planeconomen: een groep met ervaring en kennis over planeconomie in overvloed.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit. Via ons systeem GrexManager worden grondexploitaties opgesteld en beheerd en creëren we alle mogelijke analyses om passende ondersteuning te bieden.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Of twijfel je of jouw achtergrond en profiel geschikt is voor de functie? Neem dan contact op met Alexander Joordens, telefoon: 06-82088443. Je kunt uiteraard ook altijd contact opnemen met één van onze junior planeconomen. Zie je het helemaal zitten en wil je solliciteren? Stuur dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae naar: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties