Skip to main content

Senior Planeconoom

Senior Planeconoom.

Werken in de Champions League van het vakgebied!

Toonaangevende projecten

Strategisch adviseren

Waar anderen kale grond zien, zie jij kansen. Grondexploitaties, financiële haalbaarheidsanalyses, risicomanagement: als ervaren Planeconoom weet jij precies hoe je dit aanpakt. Bij Metafoor werk je aan de meest prestigieuze projecten, waar jij de rol vervult van onzichtbare motor achter de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland.

De functie

Van overheden tot private partijen, jij gaat voor ze op onderzoek uit. Aan de hand van strakke analyses ontdek jij namelijk of de wenselijke grondexploitaties ook echt mogelijk zijn. Dit alles doe jij vanuit kantoor, of bij de opdrachtgever zelf op detacheringsbasis. Geen dag is dus hetzelfde, want ieder project en elke opdrachtgever vraagt om andere vaardigheden. Daarnaast zul je bij Metafoor zowel in een team als alleen werken, wat deze baan extra afwisselend maakt.

Wat breng je mee?
Met jouw ervaring als Planeconoom doorgrond je snel nieuwe projecten. Je blijft scherp onder tijdsdruk en laat dit nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Een deadline is voor jou ook echt een deadline. Jouw analyses zorgen ervoor dat je snel richting een oplossing werkt. En lukt Plan A niet? Dan schakel je over op Plan B. Een goede Planeconoom heeft altijd een alternatief.

Je herkent risico’s en communiceert hierover in heldere taal met de opdrachtgever. Verder:

  • Beschik je over een Master in bijvoorbeeld Planologie, Geografie, Vastgoedkunde of Economie;
  • Kun je met ons tijdens je sollicitatieproces een bevlogen gesprek houden over ruimtelijke ordening en actuele wet- en regelgeving;
  • Heb je een vlotte pen en goede mondelinge vaardigheden;
  • Wil jij straks een contract bij Metafoor voor minimaal 32 uur;
  • Maak je ons extra enthousiast als je ook nog kennis hebt van exploitatieplannen, BBV en de Omgevingswet.

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?

Het salaris, daar komen we zeker uit. Jij weet wat je waard bent, grote kans dat wij daarin mee gaan. Verder zorgen wij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden perfect in orde zijn. En heb je al nagedacht welke leaseauto je kiest? Vakinhoudelijk geven we je de kans om te groeien met onze opleidingen en cursussen. Jij maakt straks deel uit van ons topteam van planeconomen: een groep met ervaring en kennis over planeconomie in overvloed.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit. Via ons systeem GrexManager worden grondexploitaties opgesteld en beheerd en creëren we alle mogelijke analyses om passende ondersteuning te bieden.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Saskia Davids, telefoon: 032 0286969. Wil je solliciteren? Stuur dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae naar mevr. Saskia Davids via e-mail: Saskia.Davids@kmmgroep.nl

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties