Skip to main content

Planoloog

Planoloog.

Specialist of aanstormend talent

Toonaangevende projecten met voldoende uitdaging

Auto van de zaak

Waar anderen kale grond zien, zie jij kansen. Waar men naar een leegstaand kantoorpand kijkt, zie jij als planoloog al de mogelijkheden om te transformeren. Je denkt in oplossingen en hebt een achtergrond in ruimtelijke ordening. Uiteraard let je ook op de beperkingen en omgeving, en adviseer je over de inpassing van een plan. 

De functie

Als planoloog bij hét adviesbureau voor gebiedsontwikkeling werk je aan toonaangevende projecten, ook gedetacheerd bij gemeenten. Bij Metafoor zul je werken aan grote tot kleine ruimtelijke plannen, voor gemeenten, ontwikkelaars en particulieren. Daarbij voorzie je deze partijen van advies, en verbind je publieke en private partijen. Jouw planologische kennis is daarvoor op orde. Je kunt werken aan haalbaarheidsstudies, ruimtelijke plannen en coördineren van onderzoeken, en je weet al het nodige van de stap naar de Omgevingswet (of niet). Je hebt tevens de ambitie om strategische adviezen te geven aan de opdrachtgevers van Metafoor.

Dit alles doe jij vanuit kantoor, of bij een gemeente op detacheringsbasis. Geen dag is hetzelfde want ieder project en elke opdrachtgever vraagt om andere vaardigheden. Daarnaast zul je bij Metafoor zowel in een team als alleen werken. Het meedraaien in brede projecten of zelfstandig oppakken van kleinere adviesaanvragen maakt deze baan extra afwisselend. Je hebt collega’s in dezelfde of aanverwante expertise om mee te sparren. Daarnaast ben je betrokken bij de breder en maandelijks georganiseerde Vakgroepoverleggen. Je zult als planoloog fungeren als een adviseur ruimtelijke ontwikkeling.

Wat breng je mee?

Met jouw ervaring en/of achtergrond als planoloog doorgrond je snel ruimtelijke plannen en nieuwe projecten. Je blijft scherp onder tijdsdruk en laat de kwaliteit van jouw werk en ons product vooropstaan, waarbij je vanzelfsprekend de deadline goed in de gaten houdt. Jouw analyses zorgen ervoor dat je snel richting een oplossing werkt. En lukt Plan A niet? Dan bedenk je een Plan B. Je bent dus klantgericht. Daarbij heb je de vaardigheden om schriftelijk of in een gesprek de situatie toe te lichten, aan je opdrachtgever of je collega.

Je beschikt over:

  • HBO- of WO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een studie Planologie als achtergrond;
  • Enthousiasme om met ons tijdens een kennismakingsgesprek een bevlogen gesprek te houden over ruimtelijke ordening en actuele wet- en regelgeving;
  • Zeer goede analyse- en schriftelijke vaardigheden.
  • Zin en ruimte voor een arbeidsovereenkomst van 32 uur per week of meer.

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?

Het salaris, daar komen we zeker uit. Jij weet wat je waard bent, grote kans dat wij daarin mee gaan. Verder zorgen wij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden perfect in orde zijn. En heb je al nagedacht welke leaseauto je kiest? Vakinhoudelijk geven we je de kans om te groeien met onze opleidingen en cursussen. Jij maakt straks deel uit van ons topteam van adviseurs.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit. Via ons systeem GrexManager worden grondexploitaties opgesteld en beheerd en creëren we alle mogelijke analyses om passende ondersteuning te bieden.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 06-82088443. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. Alexander Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties