Skip to main content

Senior juridisch adviseur

Senior juridisch adviseur.

Ambitieuze functie, wat voor jou?

Grondzaken, anterieure overeenkomsten, Wvg; jij levert advies

Vooruit in kennis

Heb jij in jouw jaren aan werkervaring een zesde zintuig voor grondzaken-, vastgoed- of omgevingsrecht ontwikkeld? Versterk ons als Senior Juridisch Adviseur! Zet jouw kennis en ervaring in bij de interessante projecten en opdrachten van Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling. Is deze uitdagende functie waarin jij adviseert, creëert en vertegenwoordigt iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat jij gaat doen als Senior Juridisch Adviseur
Als Senior Juridisch Adviseur mag jij jouw kennis en ervaring inzetten bij de meest uiteenlopende projecten en opdrachten. Hier komt jouw kennis van grondzaken en beleidsinstrumenten, verbintenissenrecht en contractering, of planologische procedures regelmatig van pas. Van anterieure overeenkomsten, onteigeningen, Wvg tot bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen: jij weet precies hoe je ze aanpakt. Daarnaast adviseer jij gemeenten en ontwikkelaars, vertegenwoordig jij opdrachtgevers en voer je onderzoeken uit. Dit alles doe jij vanuit kantoor of bij de klant. In de maandelijkse vakgroep overleggen inspireer jij niet alleen je collega’s, maar weet je ze ook inhoudelijk uit te dagen en diep je samen onderwerpen uit.

Wat breng je mee als Senior Juridisch Adviseur?
Jouw jaren aan werkervaring neemt niet weg dat je ambitieus in het leven staat. Maar naast persoonlijke ontwikkeling heb jij ook interesse voor gebiedsontwikkeling en alle juridische vraagstukken die daarbij horen. Met jouw tactisch vernuft ga je gericht en berekend af op je doel en inspireer jij junior en medior collega’s, maar ook zelfstandig werk verricht jij zonder problemen. Daarnaast beschik jij over:

  • wo diploma zoals Rechten (voor privaat- en/of publiekrecht), Planologie, Geografie of Ruimtelijke Ordening (voor publiekrecht);
  • 6+ jaar relevante werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Een oplossingsgerichte en commerciële houding;
  • Kennis van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, milieurecht, bouwrecht en staatsrecht (pré).

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?
Een dynamische functie voor minimaal 32 uur met opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden. En het salaris, daar komen we zeker uit. Ook kan je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, 29 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een leaseauto verwachten. Jij maakt straks deel uit van ons groeiende topteam van juridisch adviseurs: een groep met ervaring en kennis over wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 06-82088443. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. Alexander Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties