Skip to main content

Junior project- en procesmanager

Junior project- en procesmanager.

Brede basis voor carriere

Dynamisch en uitdagend

Persoonlijke ontwikkeling

Heb je een grote interesse in gebiedsontwikkeling? Heb je de ambitie om gebiedsontwikkelingsprojecten in goede banen te leiden? Wordt junior projectmanager in gebiedsontwikkeling!

De functie

Als junior project- en procesmanager bij Metafoor leer je vanuit verschillende standpunten het gehele proces van gebiedsontwikkeling kennen. Je krijgt door de samenwerking met experts binnen het vakgebied en het doen van verschillende opdrachten een brede basis om je carrière op te bouwen. Vanuit de planologie, de planeconomie en de ruimtelijk-juridische disciplines leer je alle facetten van de gebiedsontwikkelingen, van planvorming tot aan de realisatie, kennen. Werk zowel voor overheden als voor private partijen en leer wat elke rol in het proces inhoudt. Zo kun je jezelf ontwikkelen tot een inhoudelijk onderlegd projectmanager die zich feilloos door het werkveld beweegt.

Afhankelijk van jouw persoonlijke kwaliteiten maken we een individueel plan om je ontwikkeling te stimuleren. Je werkt daarbij zoveel mogelijk mee op projecten die passen bij jouw voorkeur en kwaliteiten. Naar mate je meer ervaring opdoet, ontvouwt jouw carrièrepad zich vanzelf! Je werkt zowel aan detacheringen- als aan adviesopdrachten. In het eerste jaar krijg je als junior projectmanager voldoende uitdagende verantwoordelijkheden!

Naast de inhoudelijke ontwikkeling is er bij Metafoor voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je een senior adviseur/coach aan wie je al je vragen kunt voorleggen, kun je jaarlijks zelf beslissen hoe je verder wilt groeien (bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen) en is er het Management Trainee Programma, waarin je een grote hoeveelheid basisvaardigheden en nuttige kennis opdoet om je professionele leven een kickstart te geven. Competenties waar je heel je leven wat aan hebt!

Wat breng je mee?
Je hebt in ieder geval een academische achtergrond qua opleiding en zet je beste beentje voor. Het is belangrijk dat je resultaatgericht en betrouwbaar bent, accuraat en nauwkeurig kunt werken en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. Affiniteit met gebiedsontwikkeling is een vereiste. Je hebt je mastertitel op zak, of bijna. Verder laten wij ons door jou verrassen!

Enthousiast geworden?

Dan komen wij heel graag met je in contact. Wij zijn Metafoor. Kom je ons versterken?

Solliciteren

Wat bieden wij?

Het salaris, daar komen we zeker uit. Jij weet wat je waard bent, grote kans dat wij daarin mee gaan. Verder zorgen wij dat de secundaire arbeidsvoorwaarden perfect in orde zijn. En heb je al nagedacht welke leaseauto je kiest? Vakinhoudelijk geven we je de kans om te groeien met onze opleidingen en cursussen. Jij maakt straks deel uit van ons topteam van vakspecialisten!

Wie zijn wij?
Wij zijn fijnproevers van ruimtelijke ontwikkeling met hart voor de publieke zaak. Onze landelijk opererende organisatie bestaat uit meer dan 30 adviseurs: bij Metafoor komen projectleiders, juristen en planeconomen samen om overheden, woningcorporaties en ontwikkelaars te adviseren op het vlak van gebieds- en vastgoedontwikkeling: voor informatie over transformaties en aanbestedingen ben je bij ons aan het juiste adres. Door middel van dit advies en detachering weten wij altijd passende ondersteuning te bieden van hoge kwaliteit. Via ons systeem GrexManager worden grondexploitaties opgesteld en beheerd en creëren we alle mogelijke analyses om passende ondersteuning te bieden.

Solliciteren?
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Joordens via telefoonnummer 06-82088443. Wil je solliciteren? Stuur ons dan een bondige, heldere brief en curriculum vitae t.a.v. Alexander Joordens via e-mail: info@metafoor.nl.

Meld u aan voor onze Kwartaalberichten

U ontvangt als eerste onze Kwartaalberichten
(Grondexploitaties en Juridisch) en Outlook
Grondexploitaties